Mislim, da se jutri ne bom oglasil, ne vem če imajo na letališču kje internet, verjetno se oglasim čez dva dni iz moje estancije.
ežoj
Panakota z belo čokolado in penino
Mislim, da se jutri ne bom oglasil, ne vem če imajo na letališču kje internet, verjetno se oglasim čez dva dni iz moje estancije.
ežoj| ežoj je napisal/a: |
. tisti gauči, paradirajo kot v nekakšnih uniformah, ( ko pridem nazaj prilepim še kakšno sliko ), s nekakšnimi velikimi noži za pasom ( verjetno za sir, kaj če bit drugega |
A tudi tam imajo namenske nože za sir ![]()
![]()
![]()
![]()
Ežoj, srečno pot in potem dobrodošel doma! ![]()
| ežoj je napisal/a: |
|
Mi je kar žal, da prideš nazaj v našo prelepo domovino, ker so bila tvoja poročanja tako zanimiva in sočna...![]()
ežoj, želim ti srečen povratek domov, pa malo
in vročine v kufer, da ne boš rabil dolgih gat in hlač z dolgimi rokavi. ![]()
Želim ti srečno pot domov! Lepo in zanimivo te je bilo prebirat. Bom že komaj čakala na tvoje naslednje potovanje. Miren let ti želim.![]()
L.P.
gernaEžoj lepo potuj in kmalu se oglasi na temo kaj jutri za kosilo da bomo videli ali si boš kaj izdatnega skuhal da boš prišel malo k sebi. Tam na drevesu zgledaš zelo podhranjen upam da fotografija laže in da nisi tako shiral.
Srečno pot domov ežoj.
Irena
irena66Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Panakota z belo čokolado in penino

Bujta repa