mene pa zanima kje dobiti heno za barvanje las, ker bi si jih doma sama pobarvala! :))))
P.S. hvala za odgovore!!!! in lp!
URŠA_mojstrica
mene pa zanima kje dobiti heno za barvanje las, ker bi si jih doma sama pobarvala! :))))
P.S. hvala za odgovore!!!! in lp!
URŠA_mojstrica
Pred nekaj tedni sem jo videla v drogeriji Tuš,verjetno pa tudi v dm
kriznanaNajlažje jo najdeš v Tuševih drogerijah. Sem zadnjič iskala (sicer brezbarvno) v velikem Mullerju in v DM, pa nisem našla prave. Torej - Tuš. Ne pozabi dodati notri še kakšna olja (olje makadamije in arganovo olje - vsakega 4 žlice) - za ta dva sem slišala, da je zelo dobro jih vmešati kar notri v zmes, da se lasje dodatno nahranijo (kana jih zelo izsuši).![]()
Morda ti bo ustrezalo tole, v DM pa dobiš.
Tale produkt je bil bolj pogost na policah pred kakimi petnajstimi, dvajsetimi leti, ko je bilo mešanic barv za domače barvanje las bolj malo.
In so potem ženske to packarijo držale na glavi kakšno uro. In potem naslednjih šest ur čistile kopalnico. Tisto, kar je nastalo na laseh, je druga zgodba. Tudi na teh straneh so nekatere v preteklosti popisale svoje izkušnje s tovrstnim barvanjem - in, hm, kako naj rečem, punce to bolj popisujejo kot kikse iz preteklosti, ki jih ne velja ponavljati.
Namreč, to barvilo izsušuje kožo in lase. Točno zaradi tega so to barvilo tudi uporabljali v bolj vlažnih podnebnih razmerah, da so se manj potili. Dajati kano na lase in kožo v eni monsunski Indiji je ena zgodba, to isto v našem podnembnem pasu pa čisto nekaj drugega.
Poleg tega, to barvilo na temnih laseh in lepi indijski polti deluje na en način, ko se pa to kombinira z našimi barvami kož in las in oči, je pa dizaster. Bodisi korenčkov, bodisi potegne v motno barvo mokre opeke, v vsakem primeru je pa dizaster. In ker so lasje presušeni, se ne svetijo in se skratka dobi en korenčkasto-ciglarot krep na glavi. Ajmebože.
Če bi rada imela lepe rdečkaste lase, pojdi k frizerju. Barvanje na rdeče v domači izvedbi - to je zanesljiva pot v kiks. Rdečkaste barve, ki so za domačo uporabo, imajo precej visok odstotek vijoličnega barvila, to pa zato, da se ja vidi, da je barvilo res v rdeče-mahagonijasto smer postavljeno, da se potrošnice ne bodo pritoževale. In potem ženske hodijo s čudnimi barvami las okoli. Zlasti, če po genetiki nimjao kaj veliko rdčekastih pigmentov v svojih laseh in koži (skratka, če gre za pomladne in zimske barvne tipe ljudi), jih rdeča barva postara. Poleg tega je še to, da se rdečkaste barve najhitreje izpirajo in je to treba redno obnavljati, drugače je dizaster.
Skratka, velja premisliti, preden greš to packarijo polagat na lase.
Če bi se pa rada pogršala, potem pa kar kupi kano. Uspeh zagotovljen.
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Začinjene polnjene paprike s feta sirom

Bolj enostavno in poceni ne gre