Pozdravljeni.
Zanima me katera roža je za prostor z zelo malo dnevne svetlobe. Hodnik imam namreč zelo temen in v kotu je tako prazno. Ali pa kakšna grmovnica ali kaj podobnega.
Najlepša hvala!
sango
Pozdravljeni.
Zanima me katera roža je za prostor z zelo malo dnevne svetlobe. Hodnik imam namreč zelo temen in v kotu je tako prazno. Ali pa kakšna grmovnica ali kaj podobnega.
Najlepša hvala!
sango
Pri nas se je krasno obnesel spatifilum, ne vem, kako se po slovensko reče.
Je lončnica, imaš 2 vrsti, ena je do 30 cm, druga tudi do 1mtra.
Nekako je rastlina po listih (in cvetovih pravzaprav) podobna anturijumu, ima bele cvetove, res je nezahtevna...tudi če ovene, jo namočiš in pride k sebi...
Priporočam.
japajaNamesto svežega zelenja lahko kot polepša visoka vaza z rogosom, posušenim bambusom ipd.
Evo, vanja, limnol se je s teboj strinjala, še preden si odposlala svoj prispevek
. Jaz imam tudi en tak kot in bom tja res postavila zamijo, saj mi v kuhinji dela napoto.
Ja, tudi umetne rastline so dandanes že tako lepo izdelane, da jo moraš potipati, če se hočeš prepričati o poreklu.
Čeprav jaz rada sodelujem z rastlino in jo spremljam v njenem razvoju in imam zatorej rajši žive rožice![]()
| ribaracarak je napisal/a: |
Evo, vanja, limnol se je s teboj strinjala, še preden si odposlala svoj prispevek
|
, rrr, ne vem, kaj delam, ampak včasih se moji posti dvakrat prilimajo. Namesto, da bi izbrisala drugega, sem po pomoti to naredila s prvim. Eden bo dovolj, so nektari že itak dost iritirani z mojimi pisarijami. ![]()
![]()
| japaja je napisal/a: |
Čeprav jaz rada sodelujem z rastlino in jo spremljam v njenem razvoju in imam zatorej rajši žive rožice |
Saj umetne niso mrtve, no. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Bučke s sirom