24. mar 2011 16:16
Med kruharji (ups, hlebčarji) je zdajle še mrzlo - razen na južni strani pred steno ![]()
lp
cervus ![]()
24. mar 2011 16:16
Med kruharji (ups, hlebčarji) je zdajle še mrzlo - razen na južni strani pred steno ![]()
lp
cervus ![]()
25. mar 2011 19:20
Novo vprašanje - prosim za pomoč: nekje sem prebrala, da se vrtni hibiskus obrezuje po cvetenju, drugje, da spomladi. Kaj mislite (ali veste) kdaj je prav?
lp
cervus
25. mar 2011 20:00
Vem
. Spomladi. Bogato se obrašča in cveti na letošnjih poganjkih. Obreži brez oklevanja na želeno obliko, ne škodi mu. Poganjke požene tudi iz spečih brstov starega lesa - npr. po deblu. Sedajle je za to kar pravi čas.
25. mar 2011 21:18
Hvala, Cila. ![]()
lp
cervuskozamurnik
sporočila: 2311
26. mar 2011 20:35
V dar sem dobila Photergillo mayor (Fotergila) Na spletu je bolj malo podatkov o njej, morda jo ima kdo od vas in mi lahko da kak uporaben nasvet, kam naj jo posadim, kako naj jo zalivam itd itd. Hvala vnaprej.
27. mar 2011 14:36
Nekaj pomladnih utrinkov.

Bom poslikala še grmičke.kozamurnik
sporočila: 2311
27. mar 2011 17:30
hvala,elaphus.Sem jo posadila in upam da mi bo lepo uspevala. Je pa dokaj nenavadno, da to grmovnico le poredko vidimo po vrtovih. Spomladi ko cveti in jeseni, ko se odene v prekrasne ognjene barve, je nekaj posebnega. Pinka, kje si pa kupila te čebelice, tako ljubke so. Pa anemone ti tudi že cvetijo, o mojih ni ne duha na sluha. Sploh pa imam samo modro in vijolično barvo, rdeča je zelo lepa, a bolj redka.
27. mar 2011 19:15
Kozamurnik, na prvi sliki je čebelko iz sejma flora, sta mi ga starša prinesla. Metuljčka pa sta z Obija. Anemone so iz vrtnarije, lanske mi komaj poganjajo popke. Jih imajo še v beli barvi, modri, rdeči, lila prava paša za oči. lp, pinka
28. mar 2011 10:33
Pinka, jaz sem tudi dobila španski bezeg. A si ga mogoče že posadila ? Kako si pripravila sadilno jamico ? .... jaz ne upam preveč gnojiti, da se ne korenike "zažgejo"... AndreiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Skutna pita