Smo iz Ljubljane, poroka pa bo v Piranu. Sprašujem kje ali kdo bi izdelal poročno torto, ki pa mora biti res lepa nekaj posebnega. Prosim za nasvete.
Sweetie
Smo iz Ljubljane, poroka pa bo v Piranu. Sprašujem kje ali kdo bi izdelal poročno torto, ki pa mora biti res lepa nekaj posebnega. Prosim za nasvete.
Sweetie
V Mlinotetu Kruh Koper delajo lepe in okusne torte, ki jih tudi dostavijo na kraj poroke oz. poročnega slavja. Nekaj njihovih tort si lahko ogledate tudi na www.narocitorto.si.
L.p.
tedyka| nemo je napisal/a: |
| slaščičarna Klasika v Šalari,res najboljše torte nemo |
Zadnjič sem bila na proslavi šestdesetletnice, vse sladkarije so naročili v slasčičarni Pirona v Trstu. Vrhunsko!
Ne vem kako je z dostavo v Piran, pozanimaj se na naslovu:
nolaveliko ljudi hvali to slaščičarno v šalari Klasika vendar sem jaz imel slabe izkušnje. Imeli smo na domu eno zelo pomembno veselico in smo po naključju naročili pri tej slaščičarni torto (načeloma jo naročamo ali v Bombončku na tržnici ali pa v Mlinotestu Koper- najboljše torte- nikoli razočaran), bila je kar velika. Ob trenutku ko se je torta rezala je bila torta kisla- pokvarjena bi rekel. seveda nam je to nekoliko pokvarilo veselico, saj smo imeli veliko gostov. pri reklamaciji pa smo dosegli še večji šok, nobenega odziva v enem tednu- nikoli več ne grem tam.
istranKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi

Zviti krofi