Beljakovi vetrci s kremnim polnilom
Jaz grem pa sama sebi na živce ob spoznanju, da postajam počasnejša pri vsakdanjih opravilih, še bolj pa mi gre na živce moj predragi, ki je čist preveč furjast. Iz tega sledi, da je tudi tu verjetno najboljša ena zlata sredina.
rrrTole ima vse možnosti, da postane ena galerija malih nestrpnosti...
Do trenutka, ko bodo temo zaklenili.
Vendelina jr.Festina lente.
Loni Makaroni
| ribaracarak je napisal/a: |
Jaz grem pa sama sebi na živce ob spoznanju, da postajam počasnejša pri vsakdanjih opravilih, še bolj pa mi gre na živce moj predragi, ki je čist preveč furjast. Iz tega sledi, da je tudi tu verjetno najboljša ena zlata sredina.
|
Tema je vsekakor namenjena nam mlajšim...ne? Jasno, da starejši ne morejo biti hitri....![]()
![]()
Loni, ampak verjetno ne na tak način, kot je pred daaavniiimiii leti rekel moj sošolec v OŠ pri uri slovenskega jezika - POČASI SEM HITEL DOMOV![]()
![]()
Zakaj galerija malih nestrpnosti? Galerija življenja pač.
Potrebovala sem kar nekaj časa, da sem svoje otroke naučila strpnosti.
Ena od lekcij je bila pri zdravniku.
Vsi smo pizd**i, ker smo dolgo čakali na vrsto.
Potem, ko smo prišli na vrsto, se nam je pa blazno fajn zdelo, da si je dohtar vzel dovolj časa za nas.
Ne glede na to, kako dolgo bodo tisti za nami še čakali.
japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom

Polnjene gobe