Ker bo kmalu čas, da pade odločitev katere strešnike dati na streho, me zanima, če ima kdo izkušnje z Bramac Klasik, Donav ali Klasik Standard? Zanimajo pa me tudi strešniki Tondach. Kaj se boljše obnese? Je pa to na območju štajerske.
Lp
remiskica
Ker bo kmalu čas, da pade odločitev katere strešnike dati na streho, me zanima, če ima kdo izkušnje z Bramac Klasik, Donav ali Klasik Standard? Zanimajo pa me tudi strešniki Tondach. Kaj se boljše obnese? Je pa to na območju štajerske.
Lp
remiskica
Odvisno je tudi od naklona strehe in še česa. Jaz bi se posvetovala s krovci, potem pa primerjala, kaj oni povedo.
Streha je taka naložba, da se splača tri krat premislitI, preden se odločiš. Mi smo jo menjavali pred dobrim letom in se še spomnim, kak projekt je bil to (okoli 500 kvadratov plu kolektorji ...).
Imaš pa tudi eno ustanovo, pri kateri dobiš brezplačne nasvete, kaj je za tvojo streho najbolj primerno.
Poiščem link pa ti pošljem.
Mamamia
mamamiahttp://www.gi-zrmk.si/GC/Default.aspx
evo linka, mamamia
mamamiaČe ti lahko povem kakšne izkušnje imamo mi. Zaradi financ smo se odločili za prvo varianto. V naši soseski pa so istočasno dali tole tvojo drugo zadevo. Naš se sedaj že lušči, na določenih delih pa je celo pognalo nekaj takega kot mah. Pri njih pa je izgled še popolnoma isti. Toliko kolikor se izgleda tiče. Glede kakšnega zamakanja ali pokanja za enkrat še ni bilo nobenih znakov tudi na naši strehi.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
Tudi mi imamo bramak ker takrat še ni bilo pretirane izbire pa še denarja nismi imeli na pretek sedaj pa nam je žal.
Saj se je že cel uluščil vendar drži je pa tudi zelo težak, tako da se za bramak nebi več odločili.
irena66Imamo Bramac - trinajst let, nič ni spremenil izgleda, mahu nikjer, trdna, solidna kritina. Pred nekako petimi leti je bila v našem kraju toča, velika kot kurje jajce, v vseh trgovinah daleč naokoli je zmanjkalo polivinila, ker so prekrivali strehe na hitro, da jim ni zamakalo, ker je toča tako razbila. Mi smo zamenjali dva strešnika - eden je počil, drugemu je odletel vogal. Bramac lahko samo pohvalim - res pa je, da je težak, ampak to kar prav pride, kadar veter neusmiljeno zavija okoli voglov.
Aja, do danes nisem vedela, da stanujem v "štali". Hvala za informacijo.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom

Biskvit s slivami