Anketa - uvajanje zaposlenih v delo

Pozdravljeni!

Sem študentka fakultete za organizacijske vede Kranj. V okviru diplomske naloge z naslovom PROCES UVAJANJA NOVIH SODELAVCEV, pripravljam raziskavo s katero želim ugotoviti ali uvajanje kadrov vpliva na hitrejšo vključitev novega delavca v delovno okolje ter ugotoviti, če so novi delavci po procesu uvajanja zadovoljni in posledično hitreje dosežejo pričakovane rezultate. Z anketnim vprašalnikom, ki je pred vami bi pridobila dragocene podatke za svojo raziskavo v diplomski nalogi. Zato vas vljudno prosim, da si vzamete nekaj minut časa in odgovorite na zastavljena vprašanja.

Sodelovanje v anketi je povsem anonimno, zato ne potrebujem vaših osebnih podatkov, le stopnjo vaše izobrazbe in starost. Rezultati bodo uporabljeni izključno za potrebe omenjene raziskave.

Za reševanje ankete se vam zahvaljujem in vam želim lep dan.

Tina

Povezava do ankete: http://fluidsurveys.si/surveys/tinah/proces-uvajanja

TinaHh

Anketa oddana, želim uspešno pisanje diplomske naloge. LP Noemi

Oddana, rešena, izpolnjena... Srečno !

banana130

Izpolnila. Vso srečo pri nadaljevanju diplomskega dela!

Jannaa
Rešeno, veliko uspeha pri študiju! Kara kara
Najlepša hvala vsem, ki ste si vzeli čas in izpolnili anketo! SUPER STE :) Lp, Tina TinaHh
Vso srečo pri "izvajanju" diplome in zagovoru! Sem sama pred 14-imi dnevi diplomirala, zato vem, koliko dela imaš... Srečno! Lp, Jutranja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti