Živjo
Zanima me kje se v Sloveniji najde kakšna lepa restavracija z okusno hrano, dobrim vinom...
Hvala
DrSomi
Živjo
Zanima me kje se v Sloveniji najde kakšna lepa restavracija z okusno hrano, dobrim vinom...
Hvala
DrSomi
Marsikje.
Commis débarrasseurKolega, za začetek, ti želim vso srečo.
Ampak ti toplo polagam na srce: ne nabijaj si imperativa, da moraš najti super in glamurno restavracijo, ki naj bi generirala romantiko. Ker take ni. Romantika je med človekoma ali je pa ni.
Poleg tega, če imaš kolikor toliko usklajeno v glavi, da je kulinarika malo več kot puranov zrezek v smetanovi omaki, pa "naravni" zrezek, pa dunajski....in če veš, kako se klasificira vino, potem boš tako restavracijo našel. Če ti pa pojmi še niso čisto razliščeni, se boš v restavraciji počutil kot slon med porcelanom. Ti bo neprijetno in ravno ne boš v formi. Zna biti, da se boš, če boš (nedajbože) takšen, dami svojega srca nazarensko zamsilil in te bo potem tolažila, pa bosta videla, kam bo potem to vodilo.
Trejta stvar: december ravvno ni mesec za romantične večerje. December je mesec za veseljačenje in romantika pri eni mizi in kake tri družbe veseljakov na sosednjim mizah, to se slabo kombinira. Lahko pa decembra čekiraš teren in se greš romantiko januarja. Takrat te bodo gostinci zelo veseli.
Vendelina jr.Kako naj ti kaj svetujemo da ti bo odgovarjalo, če nimaš niti toliko volje da bi sestavil/a dva stavka, kaj rada jesta, pijeta, počneta, poslušata mogoče...
Commis débarrasseurKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Rižek v poletni solati