Pozdravljene v Hoferju sem zasledila akcijo za čajno maslo (milfina) pa me zanima če ima katera že izkušnje s temu maslom . Nebi rada da se mi cela božično -novoletna peka pokvari zaradi masla,ki ga sama še ne poznam.
lp urška
urska79
Pozdravljene v Hoferju sem zasledila akcijo za čajno maslo (milfina) pa me zanima če ima katera že izkušnje s temu maslom . Nebi rada da se mi cela božično -novoletna peka pokvari zaradi masla,ki ga sama še ne poznam.
lp urška
urska79
Z moje strani je v redu, že cel december pečem z njim.
Ninja24,jaz sem vzela danes 14 kom.pa mi ni nobeden težil.
V hoferju majo v vsaki reklami napisano, da v količinah omejenih za gospodinjstva (ponekod tudi omejitev 4, 6 kosov). Nekateri prodajalci opozarjajo, nekateri ne.
PetyaDanes sem slišala na blagajni, ko je eno gospo opozorila blagajničarka in ji je 4 masla dala na en račun, ostala 4 pa na drug.
Ko sem vprašala zakaj to, mi je odgovorila, da imajo tako navodilo "od šefov", ker je artikel v akciji, se lahko dobi samo 4 komade.
Pozdravček!
In tako je čisto prav, da je za vse nekaj, sicer tisti, ki pridemo popoldan, ne dobimo nič.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Bananin puding z vanilijevimi rogljički