Teka in ostali!
Hvala za informacije - bom posredovala naprej, da bodo povečali zaloge. Načeloma pa mislim, da se da farmacevtke prositi, če lahko naročijo izdelke in jih potem pridete iskat. Kot sem rekla, pa je Bioderma na trgu še bolj nova, tako da z izdelki seznanjamo tako farmacevtke kot stranke in mi je res čudno, da v Ljubljanskih lekarnah ni izdelkov. Je pa res, da ker je na novo, naročajo izdelke, ki so najbolj iskani in ne celotne linije.
Za lase ima Bioderma dva šampona - in sicer je eden za tiste, ki si zelo pogosto umivajo lase (skoraj vsak dan), drugi šampon pa je za mastni! prhljaj. Tako, da če imate mastno lasišče, ki ga spremlja prhljaj uporabite šampon NODE DS+ ANTI-RECIDIVE. Ker masten prhljaj srbi, je v šamponu zanthalen proti srbečici. Za uravnavanje izločanja loja in njegovo kakovost skrbita cink in vitamin B6, proti kožnim rdečim madežem, ki spremljajo tak masten prhljaj pa je izvleček zlate morske alge. Za odstanjevanje lusk je dodana salicilna kislina (zaradi te pa izdelek ne sme priti neposredno v oči in ni primerno za mlajše od 3. let). Ta šampon je rahlo odišavljen. Uporablja pa se ga najprej prve 3. tedne po 3x na teden, kasneje pa le še 1-2x/teden in ga po potrebi kombiniramo z šamponom NODE fluide (ta pa je zelo blag, ne vsebuje detergenta, dišav in tudi ne peče).
Lp, K.
| Teka je napisal/a: |
priv, jaz sem izdelke naročila včeraj v naši lekarni. Se vse da dobit, je pa rekla farmacevtka, da prvič sliši za to znamko. illusion kako se pa obnese s šampon proti prhljaju od te linije?
Teka |
illusion