Pozdravljeni!
S prijateljico razmišljava o vikend paketu v termah Ptuj. Seboj bi vzeli tri manjše otroke 5 in 8 let. Ali kdo pozna notranje bazene, predvsem ponudbo za otroke? Hvala za odgovore.
Pozdravljeni!
S prijateljico razmišljava o vikend paketu v termah Ptuj. Seboj bi vzeli tri manjše otroke 5 in 8 let. Ali kdo pozna notranje bazene, predvsem ponudbo za otroke? Hvala za odgovore.
Pozdravljena!
Jaz bi ti Terme Ptuj odsvetovala. Tam niti odrasli nimajo kaj pametnega za početi, tako majhni otroci pa sploh ne. Notri imajo en velik bazen, en otroški bazen in 2 masažna bazena. Pa še en bazen, ki je namenjen fizioterapiji in sploh ne vem ali je tudi drugače v uporabi. Od igral je samo en tobogan, ampak se po njem pripelješ ven. Nisem čisto prepričana, da je za otroke to ravno dobro.
Jaz osebno bi ti mnogo bolj priporočala Terme Čatež, ker tam je pa veliko zanimivega za otroke.
lenika83Pozimi tudi nam najbolj odgovarja Čatež, ga priporočam bolj kot Ptuj, res imajo najboljšo ponudbo pokritih bazenov, toboganov, za naše otroke je to raj na zemlji.
Odhajamo pa ravno ta petek, se že tako veselita in odštevata dneve do odhoda. Meni so sicer bazeni muka, ampak dvakrat na leto pač potrpim in letim z njima ko sneta skira po tistih toboganih in valovih. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Princeske