Pirini svaljki s pršutom
No, pri nas ne jemo ocvirkov, sem pa vedno mislila, da so "lardon" eno in isto (več ali manj). In se zato v restavracijah izogibam jedem, za katere je napisano, da so eden od glavnih sestavin.
Mogoče jih samo pripravljajo drugače, a kdo ve?
Spet mimo 

![]()
Naor
, ker si enkrat omenila, da ti je všeč, da to počenjam.
Pa smeškoti ne delajo.
Pravzaprav dela samo prva stran.![]()
Vanja
Pa kaj je z vami in ambasadami. Da jaz pridem s svojo v stik za kaj RESNEGA, kot je podaljšanje potnega lista ali kaj podobnega, preteče ne vem koliko vode! Mi niti na misel ne pride, da bi jih klicala za informacije, če rabim vizo za v neko državo ali kako priti do hrane. Jao!![]()
Osebni šarm, Vanja, osebni šarm.... Nimaš kej klicat za informacije, hehe...greš, prideš tja, poveš, da si ambasadorka tudi ti in potem speljete skupni projekt. A je treba res vse namesto njih delat? (nismo vsi sposobni medalj z olimpijad domov nosit KVAK - smeško žaba crklna! No, evo, pa se zanes na računalnik??!!)
Okej, bom z uradnimi urami za danes zaključila, me še mal preveč luna nosi![]()
| japaja je napisal/a: |
Osebni šarm, Vanja, osebni šarm.... Nimaš kej klicat za informacije, hehe...greš, prideš tja, japaja |
Potem bi nakracala še dodatnih 1000+km na moje rdeče vozilo. In onesnaževala ozračje. Jao. Kaj bi šele potem Proxi rekla. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirini svaljki s pršutom

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada