, ajej, ti imaš pa res probleme s cm, rodin (aluzija na juhuhuhu organ je zgolj namerna).
lp
mzm
, ajej, ti imaš pa res probleme s cm, rodin (aluzija na juhuhuhu organ je zgolj namerna).
lp
mzm"Če nima več kot 50 stopinj na sredini, potem seveda ne bo well done. Ampak če zapališ grill na maximum, pa ga pečeš 5 enot pečenja na eni strani in 5 enot pečenja na drugi strani in 5 enot pečenja na kosti navpično v zrak, bo imel na sredi več kot 50 stopinj, če je debel 3-4 cm."
Kaj ko bi ti gospodinja razpalila grill, za enoto pečenja vzela minuto in s 4 cm steakom počela natančno po mojih navodilih ? Ugotovila boš, da steak nima v sredini niti 45-47 stopinj. Potem pa lepo ugasni grill, se pokri z ušesi, zlezi v kot in skromno zri predse v tla, dokler te kdo ne ogovori.
rodin"Če nima več kot 50 stopinj na sredini, potem seveda ne bo well done. Ampak če zapališ grill na maximum, pa ga pečeš 5 enot pečenja na eni strani in 5 enot pečenja na drugi strani in 5 enot pečenja na kosti navpično v zrak, bo imel na sredi več kot 50 stopinj, če je debel 3-4 cm."
Kaj ko bi ti gospodinja razpalila grill, za enoto pečenja vzela minuto in s 4 cm steakom počela natančno po mojih navodilih ? Ugotovila boš, da steak nima v sredini niti 45-47 stopinj. Potem pa lepo ugasni grill, se pokri z ušesi, zlezi v kot in skromno zri predse v tla, dokler te kdo ne ogovori.
rodinTesting.
(Samo zanima me, koliko krat boš še prilimal isti odgovor)
Sonja"Če nima več kot 50 stopinj na sredini, potem seveda ne bo well done. Ampak če zapališ grill na maximum, pa ga pečeš 5 enot pečenja na eni strani in 5 enot pečenja na drugi strani in 5 enot pečenja na kosti navpično v zrak, bo imel na sredi več kot 50 stopinj, če je debel 3-4 cm."
rodinDokler ne bo cela Kulinarika.net razsvetljena, doh.
Life is war against boredom~sorry za tole smetenje. Refresh iz neznanega razloga ponavlja objavo. Got it.
rodin| rodin je napisal/a: |
| sorry za tole smetenje. Refresh iz neznanega razloga ponavlja objavo. Got it. rodin |
Ti to počneš, kdo drug neki?
Jaz tukaj vidim en perfekten almodovarski scenarij o wannabe chefu iz srednje velikega slovenskega mesteca, ki ga (potem, ko so vsi že kompletno siti njegovih neprestanih predavanj o applied steakology) da na čevelj zaročenka, zbrcajo v rit vsi prijatelji, razdedinijo starši, še lokalni jehovci se v širokem loku izogibajo njegove ulice, potem pa iz svoje samotne čumnate končno odkrije KulSlo, pa ima spet občinstvo...
(don't feed the troll press...)
lp, proxima
Jaz bi zraven ponudila vedro za bruhanje.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Začinjene polnjene paprike s feta sirom

Ajdovi svaljki s kislo repo