Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom
Bom kar v tejle temi vprašala, da ne smetim z novoodprtimi. Prosila bi za kakšno uporabno informacijo, kje bi se dobilo pladenj oziroma po meri odrezan kos pleksi stekla za pladenj (debeline cca 5mm) po kolikortoliko zmerni ceni. Zadnjega sem kupila v Bauhausu, ampak je več kot 20 EUR malo veliko, sploh ko se zgodi (kar se je žal spet), da ga ne dobim nazaj. Hvala.
Ninja24Ninja24, ob tem sem spomnila na mojo prijateljico, ki je pekla domače pecivo tudi za prodajo. Biskvitno pecivo je vedno zložila na pladnje iz pleksija, ki so imeli na spodnji strani nalepko z njenim imenom in telefonsko številko. In pladnje so ji kar redno vračali nazaj!
Tole je internetna stran Akripola, kjer vem, da se je včasih dalo dobiti kaj (npr. pleksi ploščo za na mizo) po meri narejenega. Tudi "zgornja" prijateljica je imela pladnje iz njihove proizvodnje.
micogicaHvala za info, Akripol mi je itak čisto blizu, pa se bom na poti s službe ustavila in malo povprašala.
Ninja24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom