Medsoseske zdrahe

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

3. sep 2010 12:17

klavdijaB je napisal/a:
se pravi, za vaše napake se opravičujte, vse ostalo pa preslišite. klavdija
sara

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

3. sep 2010 13:20

In komu narediš vtis ali zavidanje če veliko nakupuješ? Pri meni naredi vtis ravno skromnost. zzak, samo vrgla kost, naj si mislijo, da zapravljam. Veš hecno je bilo, da je sosed (oz. še, samo sedaj ni več moj sosed) ženo držal zelo na kratko, nikamor ni smela na kavo, v trgovini je on nakupil,... če je zamujala iz službe je klical njene nadrejene..... ko enkrat ni dobil mesečnika (je spregledal, da sta julij in avgust skupaj ena številka) je mene obdolžil, da sem ga vrgla v smeti.... Skratka, ker živim sama z dvema otrokoma, je imel občutek, da rabim/o moško "roko". Dejstvo je, da že nekaj časa živim drugje. Njegovi otroci pa odhajajo iz hiše (imajo dve, ampak sta tesno skupaj) v stanovanje, ker doma ni vzdržno. Na začetku sem jim še veliko zastojn pomagala na travniku in na njivi, a ko je začel komandiratimene in moje otroke, sem nehala. Zato tukaj kjer živim zdaj spijem kavico s sosedo enkrat mesečno. Lepo se pozdravimo, spregovorimo par besed, več domačnosti pa ne rabim. In tudi tukaj kjer živim zdaj (blok) se je našel tip, ki se je hvalil v gostilni kako zahaja dnevno k meni na "kavice". Žal ni vedel, da so pri sosednji mizi moji prijatelji. Najprej sem mislila narediti halo. A sem raje preslišala te njegove bedne izjave. Tisti, ki me poznajo, vejo da ne zahaja k meni, za vse druge mi je pa vseeno kaj si govorijo o meni. Zato sem se tudi sama naučila, da zaupam samo lastnim izkušnjam, ker tisto kar slišiš ljudi govoriti je marsikdaj daleč od resnice. klavdija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti