Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
| onaon je napisal/a: |
| sosede ne mislim mlatit(jo že mož dovolj), moram priznati, da sem s tem ko sem napisala, da jo mož mlati, malo špekulirala. In odziv je bil kar buren, pa kljub temu da je noben ne prepozna, kako se šele mi počutimo, ko nas ona blati po bližnji okolici, potem se pa ljudje sprašujejo če smo res taki. Potlej pa greš v trgovino, pa te kdo ustavi pa ti jih napove, da zakaj si do tega in tega pa tak, a resnica je ravno obratna. In to po zaslugi triperesne deteljice, ena sunta in zgleda v ozadju doživlja orgazme, druga prav tako, tretja pa.. onaon Ne veš, kaj zmoreš, dokler ne poskusiš. Sporočilo je spremenil(a) onaon dne 21. 2010 11:19 |
Lepo vas prosim, dajte no delat kaj bolj produktivnega, kot je brušenje jezikov. Namesto, da privlačiš negativno energijo, si poišči kakšen lep hobi, se boste vsi skupaj bolje počutili.
![]()
| klavdijaB je napisal/a: |
| ... (jaz sem imela v prtljažniku eno potovalko, da je zgledalo, da sem vsak drugi dan na veliko nakupovala - naj si brusijo jezike).......... klavdija |
Tole mi je všeč. Jaz tudi raje (od)govorim z dejanji...
V vsakem primeru "vržeš kost", da jo lahko glodajo. Brez besed... ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom

Jabolčna torta