ojla!
Nikjer ne najdem recepta za torto "piškotek". MI lahko kdo pomaga? Vsaj z idejami kaj vtaknit v vanilijevo kremo: zdrobljene piškotke (kakšne), koščke čokolade? Hvala,lp
fikret
ojla!
Nikjer ne najdem recepta za torto "piškotek". MI lahko kdo pomaga? Vsaj z idejami kaj vtaknit v vanilijevo kremo: zdrobljene piškotke (kakšne), koščke čokolade? Hvala,lp
fikret
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Fikret, a ti si punčka? Sem mislila, da si fantek (sodeč po slikici zraven nicka)... |
Ta slikica ponazarja vesoljčka:)))
Drugače je pa v reviji Dober tek 1/2010 recept za piškotek torto od Alenke Kodele.
JelenckovaSlikica, kamor lahko "prilepimo" avatarja, pri fikretu res ponazarja fantka...![]()
lp
P.s. Kakšna pa je sploh "torta piškotek"??? Še nikoli nisem slišala za to.
cervusTud jaz sem v prejsnji sluzbi delala torto piskotek,z pasto za sladoled coocies..drugac,če ni paste bi pa naredila eno res super vanilijevo kremo in vanjo nadrobila piškote oblite s šokolado,,,vendar še zdaleč ne bi bil okus prave piškotek tortice...drugač ma to pasto Čarko in Alpegel,,je pa draga in se dobi v velikih posodah oz piksnah![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špargljeve blazinice

Nevzhajana orehova potica