član od 20044272 sporočil
Jaz imam tistega, ki je bil pred časom na Merkurjevi akciji 13.000, misili, da je tudi abc, sicer pa je v redni prodaji takrat stal okoli 22.000 in moram priznat, da ga ne bi zamenjala za nobenega drugega! Sem si prej pogledala te strani in opazila nasvet ene članice, da naj ne kupujemo tistih s prozornimi predali, ker so preozki in ne gre nič not, tile z belimi pa so super! In moram priznat, da se še kako strinjam z njo!
Jaz vseeno zamenjam zgornje in spodnje predale med sušenjem, se mi zdi,da se tako bolj enakomerno suši. in pa ne postavljajte sušilca ob steno - potem bo sadje na tisti strani veliko hitreje suho - kar je sicer logično in jasno kot beli dan, ampak človek včasih pozabi pomislit:) Dajte ga bolj na sredo mize ali pa ga vmes obračajte vsake par ur.
Predali se lepo perejo, stanovanje super lepo diši in sadje ali zelenjavo imaš lahko posušeno do določene stopnje - jabolka so npr. najboljša, če niso čisto suha, ampak še malo gumjasta - super za žvečit, jaz jih stalam očetu, mami,... in gre pol gajbe jabolk v hipu! Jeseni nameravava sušit še gobe, sva se ravno včeraj o tem pogovarjala, ko sva videla suhe jurčke, tintarice, lisičke,... poleti pa seveda paradižnike - komaj čakam! Msilim, da se takim kot sva midva hitro splača takle aparatek:)
Veri