Špageti karbonara
Radiček, zdaj je pa dovolj. Kdo si, da si vzameš pravico soditi KDO, KDAJ, KOLIKO in KJE piše na kulinariko. In sodiš o tem, kako in s čim si nekdo tukaj (ki ga ne poznaš) služi kruh. Ni samo fizično delo delo, ni samo "od sedmih do treh" delo. Še kako trdo je lahko zaslužen tudi kruh, ki ne povzroča krvavih žuljev na dlaneh.
Pusti drugim, da pišejo, kot jim je prav, ti piši, kot je tebi prav (in lahko). Samo, prosim, NE SODI drugih, tistih, o katerih zasebni plati ne več prav čisto nič. Vsi imajo pravico izražati svoje mnenje, NIHČE nima pravice biti žaljiv.
Če kdo, tule ti daješ delo kmetov v (skoraj) NIČ. Če tega ne dojameš, pač ne.
In še: kaj vse pomeni beseda DOMAČ, lahko izveš tukaj: http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj
Vrnite se na osnovno temo, prosim, če pa je zaključena, pa toliko bolje.
Radiček, mislim, da imaš zelo resno težavo z svojo osebnostjo. Če si kmet potem ne pluvaj čez sebe, če pa nisi potem pa tega dela življenja ne poznaš. Mal se skuliraj. Iz tebe seje zelo veliko sovraštvo, do vseh. Kot kaže imaš neke resne težave. Če ti lahko pomagamo nam sporoči. Če pa rabiš strokovno pomoč pa se obrni na primerne institucije. Ljudem v tvoji bližini je najbrž zelo težko, če imaš v sebi toliko negativne energije.![]()
![]()
![]()
Ti, različek - ampak kure so pa res kure![]()
. In ja, kmetje imajo mogoče hrano, ki si jo morajo SAMI pridelat, jim ni podarjena in da si jo pridelajo, morajo vložiti veliko truda in denarja.
Jaz sem se samo vprašala, ob vsem kar je radiček napisala, sploh ob tistem, da je bila tudi kmet, zakaj potem to ni tudi ostala, če je vsem kmetom tako zelo lepo, vključno z jutranjim dolgim spanjem pozimi? Zakaj je potem rinila med delavce? ![]()
![]()
Tega res ne razumem ...![]()
Drugo njeno pisanje pa ni vredno, da bi se z njim ukvarjali.
In ja, radiček, ves dan lahko surfam po netu.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti karbonara

Mini potičke