MEGANE
Želeli bi narediti fasado, pa iščemo dobrega poceni mojstra. Ali lahko kdo pomaga?
Hvala in lp.
Temo je spremenil(a) MEGANE dne 19. jul 2010 9:24
MEGANE
Želeli bi narediti fasado, pa iščemo dobrega poceni mojstra. Ali lahko kdo pomaga?
Hvala in lp.
Temo je spremenil(a) MEGANE dne 19. jul 2010 9:24
Iz Murske Sobote, Ljubljane, Kopra, Sežane, Maribora, Krškega, Zgornjega Kašlja, Spodmjega Dupleka, Baltnega dola, kranja,Novega mesta, Postojne?
Kdo bi si misli, da Slovenija le ni tako majhna, da bi mojstre kar tako pošiljali z enega konca na drugega?
Manjka torej krajevna opredelitev, razen če potni stroški niso problem?
Mamamia
mamamiaPoceni. Kaj je zate poceni. Da te bo slabo delo in slab material malo prišel, in da boš lahko fasado čez 5-7 let popravljala, ker se bo luščila , zamakala itd. Zame je tak način dela predvsem drag. Ravno kar so pri sosedi delali fasado, je rekla, da jo bo dosti man prišlo kot nas. Pa sem malo kukala, kako je to delo potekalo. Stiropor tanek , le 5 cm, je delavec namazal z lepilom samo na vsakem vogalu malo, fasadno mrežico pa je dal le po špaletah in še tam je ni niti diagonalno prekrižal. Zaradi mene ji je lahko naredil pol ceneje kot so nama.
Je pa toliko zidarstev povsodi, pa poprosi za predračun , nato pa izberi cenejšega v samem znesku, ali cenejšega v sklopi tistega kar res potrebuješ in želiš.![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Suši z zelenjavnimi polpeti