Je slabo vreme...zato ne poslujejo. Ravnokar je bila pri meni Zlatoperka in pozdravi vse udeležence takratnega klepeta!
Jaz pa zelo pogrešam dve osebi na Y![]()
LP!
Za dober izgled imejte usta do ušes ![]()
Je slabo vreme...zato ne poslujejo. Ravnokar je bila pri meni Zlatoperka in pozdravi vse udeležence takratnega klepeta!
Jaz pa zelo pogrešam dve osebi na Y![]()
LP!
| fresh je napisal/a: |
| Majamarko se obcasno javi, zdaj bo najbrz malo "pocivala" (ja, pa ja!). fresh |
http://www.youtube.com/watch?v=XrGu8ddeK7A
- za vse tiste, ki kdaj koga pogrešamo
http://www.mojvideo.com/video-olivera-katarina-korni-
- naj bo vsem mirna plovba, po morju ali po reki, naj bo ladja velika ali majhna
mamamia
mamamia
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 16. 2010 12:22No vidiš, jaz tudi Simono pogrešam, čeprav vem da sploh ne spi in da ima njen dan 48 in ne 24 ur.
Ale punce, oglasite se!
nola... plujemo po tujih vodah ... ![]()
Jaz pogrešam tudi lidko
.
Mislim, da je namen te teme, da se nam res javijo take ki se niso zelo dolgo, recimo Galyka se ni javila najmanj 2 leti in jo zelo pogrešam, ker je bila vedno zelo prijazna punca, mirna, nikoli živčna
, ali napdalna, vedno pripravljena pomagat! Potem pogrešam zaradi njene duhovitosti, Julyo in Fakin 712, upam da nisem falila številko...
Kar ste vi omenile pa se tu pa tam javljajo, le da manj pišejo v forumih, tako kot jaz
.
Joj, pozabila sem na Mambico, tudi ona je izginila, morda pa je sredi morja na kakem fish picnicu... in Miss Začetnico, morda je na kakem lepotnem tekmovanju...in Saro od Bande, verjetno je ustanovila kak "bend"
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 16. 2010 19:40
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 16. 2010 19:42Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Galette z zelenjavo