Vanja: The Complete Meat Cookbook od Bruce Aidells and Denis Kelly, str.94.
Po moje je rosbratl polovica t- bone, za šimbas nisem siguren, menda je siloin steak
ežojVanja: The Complete Meat Cookbook od Bruce Aidells and Denis Kelly, str.94.
Po moje je rosbratl polovica t- bone, za šimbas nisem siguren, menda je siloin steak
ežojEžoj, ![]()
![]()
Hedonist, čestitke za stavek napisan pod črto. Zelo duhovito in simpatično.
mejačka"Moja informacija o Tbone steaku je sledeča.Govedo, prašiči piščanci... se po celem svetu pri mesarih reže-razsekuje enako, zato ker ima bik ali krava hrbtenico na enakem mestu v Sloveniji,Ameriki,Španiji....ali kjer koli drugje na svetu..."
sensia, tole si napisala in samo na ta del so te opozorili, da si mimo pihnila. Ker dejansko, kot je povedal hedonist, se meso po svetu razkosava na različne načine, čeprav so vse krave v osnovi enake. Pa kure in svinje tudi.
K T bonu pa sodi tudi kos pljučne zraven.
http://www.google.si/search?hl=sl&rls=com.micr
Pri nas pač moraš poznati mesarja, da ti izreže t bone (mi ga, na srečo, imamo), sicer pa se v bližnji Avstriji kupijo že uležani.
Mamamia
mamamiaO ja. Pravkar zaključil. Mislim, da me bo razneslo. :)Količine sem pa tudi dobro naračunal . Ostala sta dva ražnjiča, tri perutničke in šefla prebranca.
sonic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| sonic je napisal/a: |
O ja. Pravkar zaključil. Mislim, da me bo razneslo. :)Količine sem pa tudi dobro naračunal . Ostala sta dva ražnjiča, tri perutničke in šefla prebranca. sonic |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Raca z rezanci na azijski način

Polnjene paprike