Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Ob Vendelininem pisanju o namrgodenih 'uradniških' facah mi je na pamet prišel tale možic:
http://www.elektronik.si/phpBB2/files/gusztav.jpg" alt="" width="75" height="104" />
| sara.vidmar je napisal/a: | ||
|
Deklice, takih komentarjev kot je zgornji pa ne želim. Lady Vendy je brez dlake na jeziku in mislim, da ga ni na forumu, ki ga ne bi vsaj enkrat ošvrknila tako ali drugače. Enako je z mano: kogar še nisem s ponvijo, naj se prosim javi ...
Smo že imeli primere takih obračunov in vsi so se slabo končali. Zato prosim, da s tem TAKOJ nehate, drugače bom posredoval pri šefih, da bodo temo zaprli. Resno mislim. Pa čebulka, še eno misel, ki sem jo prinesel s tečaja hipnoze: v drugih vidiš lastno refleksijo.
Drejček, kakorkoli pogledam in skušam razumeti tvoj zapis o človeku s pošte, nikakor ni sprejemljivo - da ste bili vsi čakajoči mal al pa fejst nervozni in nejevoljni, to brez težav razumem. Nikakor pa ne razumem in ne morem sprejeti, da človeka poimenuješ gnoj in se mal kasneje spotikaš ob vzdrževane (nismo se sami domislili tega vzdrževalnega sistema, takega pač imamo) - naj mar vsi "vzdrževani" sedijo doma in čakajo matildo, da jih čimprej odreši.
rrr
In ja - mogoče sploh ne bi bilo zgrešeno, če se tema zaklene, pa ne zaradi čebulke in njenega zapisa, pa čeprav se z njo absolutno ne strinjam.
Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 01. 2010 15:52Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Lečin curry s kruhovimi cmoki