Gobe

Pri nas na dolenjski so že, nisem nabirala ampak vidla pri sosedu- kapitalci ! dididala

Danes nabrala prve letošnje jurčke:):):)

deede
Super deede, iz katerega konca Slovenije pa si? murnik

Kozamurnik to je ponavadi skrivnost, hecam se. V Tuhinjski dolini in Kamniški bistrici so se ta teden tudi že nabirale lisičke in jurčki

Roncolino

Štajerska, samo jih je bilo le za vzorec.

deede

Prva megla se že kadi iz gozdov, gobe rastejo, ampak kje??? Že gobarite? V sredo sem bila na Pohorju, našla le 2 lisički.

galja

Pri nas že od ponedeljka naprej rastejo kot nore...ta teden vložila že 10 kozarcev jurčkov, ogromno lisičk pa je romalo v skirnjo in k sorodnikom. Tudi marele so že

Roncolino

Roncolino, kje pa se nahaja tvoj gozdiček? Tu okrog Šmarne jih še ni. No, dobila enega jurčka temne barve, takega kot po navadi rastejo jeseni, pa peščico lisičk, prehodila pa 100 kilometrov

mejačka
Počakajte, da jade objavi kakšno svojo nespodobnost... (*green envy*) lp, proxima

Mejačka 3 poste višje piše da sem v Tuhinjski dolini 

Roncolino

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti