zanima me čimveč o zdravi prehrani pri hudih boleznih, kot je na primer rak,izkušnje, nasveti, recepti...
Hvala in lep pozdrav
m125t
zanima me čimveč o zdravi prehrani pri hudih boleznih, kot je na primer rak,izkušnje, nasveti, recepti...
Hvala in lep pozdrav
m125t
Reca, vem, da ti bo uspelo, saj iz tebe veje ravno taka odločenost, kot jo premorem sama. Jaz sem ga prepodila že pred več kot 12 leti, pa se ne upa vrniti. Očitno premorem toliko energije, da si ne upa več blizu.
Kar se pa prehrane tiče, pa sem jedla vse po vrsti, enako kot pred boleznijo. Ne verjamem pa v to, da lahko raka premagaš samo s hrano in postom (zakaj pa potem osebo, ki naj bi raka premagala s postom, vsako leto srečujemo na onkološkem inštitutu?) Je pa po moje res, da lahko k hitrejšemu ozdravljenju prispevaš tudi s svojo energijo, prepričanjem k popolni ozdravitvi in veliko mero optimizma, česar pa tebi itak ne primanjkuje! Drži se in hitro okrevaj!!!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Jagodni semifreddo