Tukaj se res najde odgovore na vsa vprašanja. Imam zelo lepe čevlje, super se jih nosi, samo takoj se mi na prstih strgajo najlonke, v pol ure ko imam obute....kaj naj naredim, razen da ne nosim čevljev...
Lp,
Klavdija
Tukaj se res najde odgovore na vsa vprašanja. Imam zelo lepe čevlje, super se jih nosi, samo takoj se mi na prstih strgajo najlonke, v pol ure ko imam obute....kaj naj naredim, razen da ne nosim čevljev...
Lp,
Klavdija
Malo poglej, kaj je tam spredaj, morda kaj štrli. Samo to bi čutila. Morda imaš pač močan nohet, ali ti prsti silijo naprej (to se meni dogaja, pa so nohti lepo postriženi in spiljeni).
Mamamia
mamamia| hedonist je napisal/a: |
| Preveri dolžino nohtov , ponvadi je ravno to razlog. Sicer tega ne vem iz lastnih izkušenj ampak so mi to povedale izkušene dame. LP hedonist |
Lahko zalepiš obliž na kritično mesto v čevlju. Resno. Jaz sem enkrat tako rešila podoben problem :)
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci z rižkom

Jagodni cmoki z makovim sladoledom