| brucella je napisal/a: |
| Vsi pametni so že umrli, tudi jaz se slabo počutim. |
![]()
Že dolgo se nisem tako nasmejala, bravo!
Za dober izgled imejte usta do ušes ![]()
| brucella je napisal/a: |
| Vsi pametni so že umrli, tudi jaz se slabo počutim. |
![]()
Že dolgo se nisem tako nasmejala, bravo!
Za dober izgled imejte usta do ušes ![]()
Tistega, ki ti spelje ženo, najbolj kaznuješ tako, da mu jo prepustiš. (Ne vem, kdo je avtor te misli)
Ali pa:
V življenju so ljubezni, ko zmešajo glavo, čute, duha in srce. Nad vsem pa je ena sama, ki ne zmede, ampak prodre v globino in ta umrje edinole z bitjem, v katerem se je zakoreninila. (Nimam pojma, kdo je avtor, če me spomin ne vara, sem to misel prebrala v enem zborniku, ki so ga več kot 20 let nazaj izdali na Koroškem).
Pa tale: Bigamija je zakon, v katerem je ena žena preveč. Monogamija tudi.
Bodi zaenkrat dovolj.
Mamamia
mamamia| brucella je napisal/a: |
| “Of all the things I've lost, I miss my mind the most” Mark Twain(Od vseh stvari, ki sem jih izgubil, najbolj pogrešam svojo pamet)brucella |
Ti si, brucella, eno tako navihano bitje, s evidi iz teh reko, tako da daj se še kje drugje in večkrat oglasi...![]()
![]()
![]()
, mamamia
V roke mi je prišla drobna knjižica: Vanja Devčić: Izreki, ki so spremenili svet - všeč mi je zato, ker je pri vsakem izreku nekaj napisanega o obdobju, v katerem je nastal in o človeku, ki ga je izrekel.
Našel sem! (Arhimed) - verjetno je ta izrek bolj znan v izvirniku - Eureka!
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)

Jernejev zelenjavni curry