8. mar 2015 8:33
MBrando, seveda, da bo točno tako!? Sicer pa lepa hvala za tako prijazne želje in tudi tebi želim en lep dan.
branka
8. mar 2015 8:33
MBrando, seveda, da bo točno tako!? Sicer pa lepa hvala za tako prijazne želje in tudi tebi želim en lep dan.
branka
8. mar 2015 9:41
MBrando, vse lepo, ne preveč učit "krivo vero, saj lahko komu pride v navado"
8. mar 2015 9:42
Lep 8. marec zelim vsem! Narava nas je ze obdarila z
in sonckom!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8. mar 2015 10:43
Sem pa res smotana, seveda želim vsem kulinaričarkam en lep 8.marec. Me je MBrando čisto zavedel.
branka
8. mar 2015 11:10
MBrando HVALA ![]()
![]()
Jaz tudi želim en lep
in nasmejan dan vsem in globoko spoštovanje vsem pogumnim ženskam, ki so nam izborile ta dan ![]()
![]()
![]()
8. mar 2015 11:15
Vsem ženskam čestitke za naš praznik! ![]()
![]()
![]()
![]()
8. mar 2015 11:35
Vsem mojim dragim kulinaričnim kolegicam tule gor iz srca voščim eno lepo praznovanje 8. marca :)
hedonist
8. mar 2015 11:50
| hedonist je napisal/a: |
Vsem mojim dragim kulinaričnim kolegicam tule gor iz srca voščim eno lepo praznovanje 8. marca :)
|
Dragi naši fantje, jaz vas tako velikokrat pogrešam
...
ampak ste postrojeni na svojih mestih ravno takrat, ko to najmanj pričakujemo ![]()
![]()
![]()
jaoooo, kuhat moram, če čem, da bo danes kosilo...![]()
8. mar 2015 18:30
Čestitke vsem ženskam za današnji praznik.![]()
![]()
Jaz sem ga preživela družbi obeh hčerk,moža in sina na morju in je bil nepozaben dan. Sicer je precej pihalo kljub toplemu soncu, ampak v zavetju je bilo prav prijetno. Za hrano so poskrbeli drugi in lepo smo se pocrkljali.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
9. mar 2017 7:04
Priporočam v branje, vsem, še posebej onim, ki jim ta dan nič ne pomeni in so ženske.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci z rižkom

Ajdov kruh z orehi