grem ženinemu nečaku za poročno pričo in me zanima če bi mi v enem mesecu kdo sešil obleko ali še bolje kje lahko kupim boljšo obleko za močnejšo postavo 56 št.samo noge bodo kratke- no če kdo ve naj mi odgovori hvala
martn
grem ženinemu nečaku za poročno pričo in me zanima če bi mi v enem mesecu kdo sešil obleko ali še bolje kje lahko kupim boljšo obleko za močnejšo postavo 56 št.samo noge bodo kratke- no če kdo ve naj mi odgovori hvala
martn
7. mar 2010 6:35
Mislim, da je imela Mura v Ljubljani eno trgovinp, kjer si lahko naročil obleko po svoji meri. Sicer pa št. 56 ni nekaj izjemno velikega, tako da mislim da bi tako številko dobil v vsaki bolje založeni trgovini, razen seveda, če ti proporci iz redne številke ne ustrezajo. Mislim, da bo povedala kakšna Ljubljančanka kaj več. Drugače pa telefonski imenik v roke in malo povprašaj. Uspešen lov za obleko ali krojačem in lepo nedeljo tedyka
7. mar 2010 20:17
Povsod, kjer prodajajo fine obleke, ti bodo hlače tudi skrajšali brez problema.
Drugače ti bo pa v enem mesecu vsak krojač zašil obleko. Predobro pa itak ne smeš zgledat, ni fer do ženina...![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirini svaljki s pršutom

Polnjene paprike