Špageti s kozicami in omako Basilico
Hola, ežoj!
Peskadov se boš pa ti zdaj oreng najedel
![]()
Sam to mi ne gre v glavo, zakaj si začel tinto pit - včasih smo jo uporabljali samo za pisanje s penkalom![]()
Pa da ne boš samo čikite in muhere iskal, še mal poglej, če najdeš kakšne lepe mučačose pa jih mal pofotkaj (če te bojo kaj čudno gledali, ti sam povej, da pripravljaš fotoreportažo za KulSlo![]()
). Pa ni treba glih, da imajo strte korazone, so lahko tudi s celimi![]()
![]()
.
Hasta luego, amigo![]()
| ezoj je napisal/a: |
| . Pa 5rusa sedaj deli nasvete kam naj bi sel, lahko bi se prijavila na oglas in bi isli skupaj, sedaj se pa vsi vazijo s spanscino. ezoj |
| daga je napisal/a: |
| Ežoj, če bi ti pisal scenarije za holivudske filme, bi gotovo odnesel vse oskarje. Ni da ni takega mojstra , tudi če se nočeš smejati se moraš, sicer te podkožno raznese.
Enkraten si! Srečno potuj in piši, piši! Čakamo na tvoje pisanje kot puščava na dež![palecgor][palecgor][palecgor][srecen][srecen] |
A to je tista zloglasna ladja, ežoj, kjer se vsakemu izboljša znanje španščine?!! ![]()
| ezoj je napisal/a: |
| Mudi se mi ( morda se pol oglasim, ce bo cas ), check in za ladjo je od 9- 12 30 ( sedaj je 11 ), ce koga zanima, pogooglajte NAVIMAG, tam zberite Patagonian chanels, potem Maps. Torej: cilj: Puerto Natales, odhod ladje danes ob 16 00, vkrcanje ob 14 30, prihod v Pt. Natales v ponedeljek ob 11 ( ce bo vreme ), na ladji ni interneta. Od Pt.Natales do Punta Arenasa je cca 2 uri z avtobusom ezoj |
Ojej, a do ponedeljka nič - bo tukajle polno strtih korazon do takrat ![]()
![]()
![]()
.
Cila
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s kozicami in omako Basilico

Sendviči iz ajdovih rogljičkov