Ežojevo potovanje v čile (prej "dopust 2010")

Reca, tudi jaz sem to opazila, pa sem si mislila - pa naj misli, da nismo opazili

rrr
Moj mož je rojen štajarc z novozelandskim državljanstvom. No ni ravno domorodec. Ko se je bilo treba oženit, je pa nazaj prikolovratil. Pravi, da je novozelandska hrana zanič in da so ladies preveč zalite. lp Vesna
Ežoj pa bo še kakšna slikca ali je konec reza

*ebiga terezija, album  Chile 1 ima 127 slik, Chile 2 pa 135, meni se zdi, da je dovolj, pokrito je celo potovanje. Verjetno jutar bom dokončal  še en manjši album o posnetih rožicah na poti.

ežoj

Sem si že ogledala rožice - zelo so lepe - nekatere pa prav domače zgledajo  - in tudi kulinarično

lp

cervus
ežoj, a si imel spet dan odprtih vrat??? Ognjič
Zelo si se potrudil, Ežoj! Sploh glede na to, da objekt teh fotk ni glih moška domena. Čestitke. francis

francis je napisal/a:
Zelo si se potrudil, Ežoj! Sploh glede na to, da objekt teh fotk ni glih moška domena. Čestitke. francis

Kako ne?

rimljanka
No, v povprečju, iz "statistike"... francis
Ežoj se itak trudi, da bi ne bil preveč povprečen..? .. japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti