Nacho čips gostija
| bosa je napisal/a: |
| Hvala vsem za mnenja in nasvete. Za mozzarello sem pogledala, da ima 45 % maščobe, čeprav s svojo svetlo barvo daje videz "lahki" sir :) Še vedno pa ne vem kakšna je tista mozzarella, ki sta jo onadva trgala in dajala na pizzo in je zgledala taka mehka. Vse te mozzarelle, ki sem jih videla so trde in se režejo na rezine. Ve kdo kaj o tem? bosa |
Ponavadi kupim kar naribane mešane sire. Podobno kot čebulka dam najprej peč brez sira, približno 6 minut pred koncem peke vzamem iz pečice, posujem s sirom in vrnem nazaj, da se dopeče in sir stopi. Všeč mi je, ker se v tem primeru šunka ali karkoli že je pod sirom lepo zapeče, sir je pa sočen in ne zažgan.
Cila| zzak1977 je napisal/a: |
| Malo preveč posplošujete po mojem mnenju. Praktično vsak sir gre na pizzo, največ je odvisno od osebnega okusa in pa kaj je še poleg sira na njej. Recimo k paradižniku, baziliki, papriki...mozzarela, h kakšnem radiču, panceti...parmezan, k hrenovkam, kranjski...masten sir, inčuni mogoče kak lahek sir...potem pa malo morje improvizacij s kako gorgonzolo, briem...v prepognjene skuta, kisla smetana, sveži siri...
Izjava kot je zgornja, da se uporablja samo Rok meni ne diši najbolj (ali pač katerikoli drug sir), po možnosti da je spodaj šunka in po možnosti kečap |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Burito palačinke z lososom