Zdravo!
Mene zanima, če se da kje v Sloveniji dobiti dober foie gras. Danes sem kupil tistega v Leclercu (2 ploščici v paketu), a me zanima, če je to edina oblika na voljo. =)
Hvala za informacije!
LP
Jan
jhanse
Zdravo!
Mene zanima, če se da kje v Sloveniji dobiti dober foie gras. Danes sem kupil tistega v Leclercu (2 ploščici v paketu), a me zanima, če je to edina oblika na voljo. =)
Hvala za informacije!
LP
Jan
jhanse
10. feb 2010 19:42
Pozdravljen, Jaz poznam Foie garas iz Francije, kjer jo ponavadi jem.V Leclercu v Mariboru sem jo kupila v kozarcu,ki je stal 8-10EUR. Pašteta ni bila nič posebnega vendar za ceno kar ok.(sem ze slabše tudi jedla) Lahko se jo najde v hladilniku ali pa med drugimi francoskimi paštetami v Leclercu. Dražja je, boljše je kvalitete. Razen v Leclercu pa ne vem kje bi jo še imeli, v kaksni specializirani tgovini s francoskimi specialitetami, teh pa ne vem, ce je kaj v Sloveniji. LP nanalibijananeznan uporabnik
10. feb 2010 19:48
Ognjič? Tole se mi zdi da je pa že ena nadinteligentna naveza? No, bom kar vprašala: In kje se lahko še dobi tale Foie gras? japaja
10. feb 2010 21:07
nanalibijana ( dobrodošla ), nekam dolg si zbirala korajžo, da se oglasiš, in to ravno na prvi post johanse-ja ( dobrodošel ).
japaja, foie gras ti je posebna trava za futranje gosi ( da bi imela velika jetra ), rekel bi trava kot trava, nisem vedel, da se dobi v Leclercu ( sicer, če imajo futer za muce in cucke, zakaj ne bi imeli tudi za gosi ).
.
Drugač, pusti ti foie gras, jaz pa vem kje se da dobit regret. Prinesi toplo pižamo, bova se kratkočasila, dokler se tale gravž ne stopi.![]()
neznan uporabnik
10. feb 2010 21:10
Zakaj pa pižamo?
10. feb 2010 21:13
| ežoj je napisal/a: |
japaja, foie gras ti je posebna trava za futranje gosi ( da bi imela velika jetra ), rekel bi trava kot trava, nisem vedel, da se dobi v Leclercu ( sicer, če imajo futer za muce in cucke, zakaj ne bi imeli tudi za gosi ). ežoj |
Ežoj je pozabil fotko dodati:
Vir. Lepa, kajne?
neznan uporabnik
10. feb 2010 21:17
In zakaj tole zel potem naša Nanalibijada je? Ima premajhna jetra mogoče? japajaneznan uporabnik
10. feb 2010 21:26
Ežoj, si me pa zdele (oz. prejle) mal čez vodo peljal, a? No ja, važno, da skrbimo za jetra
10. feb 2010 21:26
Kok ste žleht! ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljeva juha ajoblanco

Angleški kolač