Oblačilni reporta za pomlad 2010

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

20. feb 2010 8:14

Radagast je napisal/a:
Ah, rimljanka, ob vsem socialnem čutu, ki ga premoreš, pa se nisi obregnila ob Vendelinine linke pregrešno dragih torbic, pa čeprav si verjetno marsikatera uporabnica tega foruma ne more privoščiti niti polne nakupovalne torbe, kaj šele, da bi si omislila embalažo za malenkosti, ki spadajo vanjo, v vrednosti svoje mesečne plače?

Veš kaj, eno je dajati linke do nekih dragih torbic (ali česarkoli že), drugo pa napadati/kritizirati diplomante (in njihove svojce), ki si UPAJO priti na podelitev PO TVOJEM MNENJU neprimerno oblečeni.

Mene barva mape, v kateri so mi podelili diplomsko listino ni nikoli motila. Na vsebino sem bila pa ponosna takrat in sem zdaj.

ps: tudi, če bi si lahko (in ti ne veš, če si lahko ali ne) kupila tiste pregrešno drage torbice, bi si jih ne, moj vrednostni sistem je pač tak.

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

21. feb 2010 19:29

@iversonka, sorči, sem šele danes odprla in mi je žal, da ti nisem mogla pomagati. Upam, da je bil ples super in da si dobro skombinirala. @radagast, ne mi tule prodajati selektivnega spomina. Ja, dala sem linke dizajnerskih torbic in zraven napisala, da ni treba kupiti teh torbic, ker se da čisto lepo dobiti nekaj stilsko podobnega za precej manj denarja. Če človek želi prebrati, je okej. Oziroma, kdor je pameten, upošteva, kdor to ni, se pa repenči. Sicer pa denar itak ne more kupiti Stil je, prvenstveno stvar drže in ne denarja. Ti želim tudi uspešno in lepo odraslo življenje, ki se bo, upam, da kmalu, začelo po diplomi. Vendelina jr.

matejac  

član od: 8.6.2004

sporočila: 446

22. feb 2010 7:56

Imam vprašanje. Saj ne vem, mogoče bo kje kaj napisano, ampak včeraj mi je bila Lorella predvsem v zadnjih dveh oblekah zelo lepa. Kako dobim informacije o tem, kdo je kreator? Tudi jaz bi namreč za eno priložnost imela nekaj podobnega. Če katera ve kaj več, se priporočam. Lep začetek tedna, Mateja

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

22. feb 2010 8:29

Kreatorica je Bojana Koncut iz butika Moda Bravo v Novi Gorici. Se oproščam, če delam reklamo, vendar je Lorella to povedala tudi v svojih intervjujih (se večinoma oblači pri njej), pa tudi v odjavni špici včeraj je bilo zapisano (ja, no, pa še lokalpatriotka sem ;))).

matejac  

član od: 8.6.2004

sporočila: 446

22. feb 2010 8:37

o, hvala ja, nisem gledala špice in tudi ne intervjujev.

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

3. mar 2010 21:54

Mizarka, glede na to, da na tvojem linku obljubljajo "free shipping", bi bilo vsekakor ceneje kot pri nas. Razen če je poštnine prosto samo za ZDA?

Pri nas so "AllStarke" v trgovinah od nekje 55 - 65€, določeni modeli tudi več. Na tejle strani pa dostikrat najdem kar poštene popuste - pokukaj, če te zanima:

 

http://www.superge.si/iskanje1.cgi?iskanjeoddelek=0

Mojca

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

3. mar 2010 22:05

Dajmo še kako reklamo naredit :))

jasna

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

17. mar 2010 6:32

Morda ne sodi ravno sem, ali pac... hocem reci, da sem zelo vesela, da imamo rubriko oz.stran, kjer lahko sprasujemo, kaj obleci, kje kupiti in za koliko.Pa zastonj nasvete! Sama sem vprasala Vendelino za mnenje kljub temu, da rahlo domisljavo mislim, da se znam oblaciti...No ja. In sem bila prijetno presenecena, kako je njen odgovor vplival na mojo odlocitev, kaj in kako se obleci ob doloceni priloznosti.Hvala, Vendy. Ni namrec toliko pomembno, da imamo obleko po zadnji modi, pa da je podpisana s tem in tem imenom, pomembno je, kako v njej zgledamo! Ker ce v njej dobro zgledamo, se tudi pocutimo dobro.Z veliko mero samokritike in obcutka je to verjetno se najtezje. En dan sem si vzela cas in privlekla na dan vse, kar se da kombinirati za to pomlad. Z grozo sem ugotovila, da v enem krilu (lahko satenasto blago, trapezast kroj) zgledam obupno, celo usmiljenja vredno, ker zelooo poudari trebuh in je odlocno prekratko, v drugem krilu, ki ima ob straneh siva,ki podaljsata in zozata postavo, pa sem bila sama sebi vsec in je bilo videti, da imam 10 kg manj.Pa nisem pretirana debeluska, ampak ni problem v tem. To kar sem hotela povedati je, da je vsa umetnost v tem, da napake - ce sploh to so-, znamo kar se da skriti in poudariti kar je lepo, znacilno za nas. In da lahko lepo, celo super zgleda starejsa, malo bolj okrogla zenska s stilom, in dovolite mi reci, zalostno, vcasih celo smesno , preklasta, se bolj pa preokrogla najstnica, ki navlece nase vse, kar je trenutno" in".Pa bi lahko obe super zgledali ce...bi imeli malo vec obcutka, kaj jima dejansko pristoji in kaj ne. Veliko posrecenih nakupov vam zelim! lp

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

17. mar 2010 8:15

Bravo lucka52 :)

Tudi sama se spravljam te dni raziskovat po moji in hčerinih omarah :)

jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti