Malo sem radovedna ... ![]()
Kako postrežete (in kako imate raje): testenine posebej in omako posebej, pa si vsak skombinira na krožniku, ali testenine in omako zmešate skupaj že na štedilniku in postrežete v enem loncu?
sara
Malo sem radovedna ... ![]()
Kako postrežete (in kako imate raje): testenine posebej in omako posebej, pa si vsak skombinira na krožniku, ali testenine in omako zmešate skupaj že na štedilniku in postrežete v enem loncu?
sara
Odvisno od omake ![]()
"makaronflajš" je ponavadi zmešan že v loncu, kakšne sirove, gobove ... omake, pa omaka posebej, testenine posebej.![]()
LP
Pitončica| Pitončica je napisal/a: |
Odvisno od omake [ponev3srca] "makaronflajš" je ponavadi zmešan že v loncu, kakšne sirove, gobove ... omake, pa omaka posebej, testenine posebej.[pribor] LP Pitončica |
Testenine dobro oplaknem z vročo vodo, tako izgine ves tisti sluz, ki ga ne prenesem. Nato fino odcedim in dam 2 žlici olja, lepo premešam, taka testenine se ne prime in ostane do naslednjega dne ne le dobra, tudi lepa za oko, če seveda ostane. Na tak način prihranimo veliko omake!
lp!
Za dober izgled imejte usta do ušesKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tarte tatin z jabolki

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči