Pozdravljena Melita in ostali. No tale otroški rojstni dan je za mano. Očitno sem imela premalo časa in se prepozno odločala o lokaciji tako, da sem verjetno izbrala najdražjo varianto - kot praviš, pri otrocih res ne šparamo; pa glede na to, da zadnji dve leti nismo praznovali, smo pač potrošili malo več. Torej midva z možem sva otroke peljala na ranč KAJA in GROM (nahaja se v Rovtah - to je med Logatcem in Vrhniko) ob treh popoldne kjer so jih v črni kuhinji pogostili s sendviči, pijačo in torto, vmes pa so jahali konje in šli v palčkovo votlino, zraven pa še poslušali anegdote o palčkih in konjih. Vrnili smo se po osmi zvečer z nasmehi in petjem pesmic.
Cena: 12 otrok 25.000,oo SIT.
Lahko pa izračunate vso domačo pripravo in... pa vidite kam pridete s financami.
Pa še nekaj Melita, glede na to, da je tvoj sin star že 12 let in verjetno njegovi prijatelji tudi , jih pelji na kakšno pizzo (v Ljubljani ima JURMAN na razpolago zraven tudi sobo z igrali),ali na ogled kakšnega filma v kinu, pa bodo tudi zadovoljni - verjemi. Sama sem otroke pri 7 letih peljala gledat BABE in je bilo tudi fino in po svoje malo drugače.
Pa lep pozdrav , d.
darja