Križanka

rabim pomoč pri reševanju križanke, brskam že lep čas po netu pa ne izbrskam

-metoda zdravljenja pljuče jetike (ol_otoraks)

-nepravilna rast očesnih trepalnic (tri_iazo)

manjka mi samo po ena črka, seveda če so ostale pravile

lp

andreja č.

Si prepričana, da so obstoječe črke pravilne? Brez zamere, ampak sama sem na podobno "finto" že marsikdaj iskala gesla brez uspeha, potem pa ugotovila, da sem drugje zašustrala :D Viva Meier
Ja pa imaš prav z obstoječim Oleotoraks (latinski oleum ulje, thoraks grudni koš , engleski oleothorax) jedna je od metoda koje su se koristile za lječenje kavernozne tuberkuloze ... Pri drugem pa je zadnja črka napačna Trihiaza Gre za bolezensko spremembo, kjer očesne vejice oz. trepalnice vraščajo namesto navzven v smer notranje površine očesa in neprestano dražijo očesno ... Viva Meier
Nepravilna rast trepalnic je trihiaza. Margot
Trihiaza bo verjetno. RadaJem

Daš geslo v Google, namesto manjkajoče črke pač eno: in dobiš predlog.......

Madonca, same brihte :)) RadaJem
Pri nas tej brihtnosti rečemo, da je stric Google moj najboljši prijatelj :P Viva Meier
hehe... a rešuješ križanko v Delo in dom.... bi rada kitchen aid dobila... :) tud jaz sem se namatrala sz reševanjem... kikki
pol jo grem pa še js rešit ;) bannanna_v_slo ;)
Mogoče ti bo v pomoč, meni večkrat pomaga. http://www.krizankar.eu/?m=wordlist&s=index 1.(oleotoraks). lp, pinka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti