Jaz bi tisto tadrugo domov odnesla ![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Jaz bi tisto tadrugo domov odnesla ![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
*ebiga miele, ti boš tudi ostal sam, če pri tebi ženske ne morejo zavohat " vonja po moškem "![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
|
Drugače pa, da se referiram na mamoF in sixty-nine, v Franciji se ti zna zgoditi, da ti bodo v kakšnem podeželskem penzionu v resnici ponudili brisače za "spodaj" in za "zgoraj". S tem, da če potem človek doživi francosko pojmovanje osebne higiene, v resnici razume, zakaj je dobil dve brisači |
Hvala, dragi dami, da sta me rešili 28-letnega razglabljanja o tem, ali so Francozi packi ali sta bili samo tisti dve mladi družini na kampiranju taki.....![]()
lp
cervusJaz pa razumem in vem zakaj imam bide,čeprav se vsak dan tuširam.Pa ne za odlaganje cunj.....
lp goga| julijasi je napisal/a: |
| ps: proxima se strinjam s tabo: anglezi so mojstri za kopalnice, njihove pipe so pa sploh moderne mucilne naprave :))) a |
Punce, očitno nimate pojma, rešitve so vsaj 3.
1. Obstaja gumijasta cev v obliki y, natakneš dva kraka, krajša, a enako dolga, na pipi, skozi tatretji krak teče mešana voda, nisem rekla, da prijetno topla, ampak mešana.
2. Vzameš poljubno število 1,5 l plastenk, jih po želji napolniš z mešanico obeh voda, pa se z njimi tuširaš.
3. Ne greš v Anglijo sploh.
ps: sem mislila pred leti v Oxfordu, da so take samo stare kopalnice, potem sem pa v izložbah videla nenormalno veliko novih banj in umivalnikov takega tipa......![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečen riž z zelenjavo

Juha iz čičerike in rožmarina