8. jan 2010 16:00
Ma japaja, sem se mislil tudi jaz ponudit, da kaj pomagam, pa si ne upam, hitro lahko razširijo krog za omenjeni poseg.
ežoj
8. jan 2010 16:00
Ma japaja, sem se mislil tudi jaz ponudit, da kaj pomagam, pa si ne upam, hitro lahko razširijo krog za omenjeni poseg.
ežoj
8. jan 2010 16:08
Nič nismo sprivatizirale, vse se dogaja na javnem mestu, tule, nič po ZS.
8. jan 2010 16:10
Ja, ežoj, se je zelo za bat..... proxima je predlagala samo sunedžijo (nisem vedela, da imajo drevesa tudi to, kar on stran reže
), rimljanka bi pa kar dekapitirala.......![]()
![]()
lp
cervusneznan uporabnik
8. jan 2010 16:17
Prevod prosim japaja
8. jan 2010 16:49
| japaja je napisal/a: |
| Prevod prosim japaja |
8. jan 2010 16:57
Hm, sicer ne vem točno, zakaj divja - kaj pa, če je dan prekratek???? Pa se ji mudi, da bi čim prej dočakala tistega plaščnega krojača.
lp
cervus
8. jan 2010 17:01
Itak, dan je prekratek, kdaj pa je v tropih slabe 8 ur dan, tam se spodobi, da je dneva 12 ur na dan, vsak dan, a ne?
Pa ne zdej proxi očitat, da ni izbrala pravega časa ali kraja za vzgojo avokada, no. Itak nam je še zaključek enega potopisa dolžna, ni, da bi brzela na drug konec sveta s svojim avokadom pod levo roko, no.
Elaphus, da ne pleteš kakih skrivnih misli okoli dolžine dneva....ker kaniš kakšen žur preperečit, aja, operacijo sem mislila.
8. jan 2010 17:09
Mat, se rimljanka grebe za tisto sunećenje.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
cervus
8. jan 2010 17:16
Misli si, mene zanima žur..... Pa mal me skrbi, ker proxi očitno ne ve, da je at avokado fantek in punčka hkrati. Da ne bi kaj narobe postopala.....![]()
![]()
8. jan 2010 18:41
Tudi jaz sem posadila pečke (ali je koščica?) avokada in seveda so tudi meni zdivjali v višino. Brez posebnega strokovnega razmišljanja sem jih skrajšala z vrtnarskimi škarjami na pol in vsi so odgnali iz spečih brstov in se lepo razvejali. Sedaj me le skrbi kako bodo preživeli zimo in centralno ogrevanje. K sreči avokado rada jem, pa bom nasadila nove, če s temi ne bo nič. LisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Široki rezanci la collezione na bolonjski način