Cena" lepote"
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| @ kozamurnik In širina je morda tudi to, da nimaš stvari "za vsak dan" in "za nobl". Nimaš ne bešteka in prta in posodja za "ob nedeljah", drugače se pa je na goli mizi (okej, tu sva s kolegico Liso tudi enkrat na podobne strune igrali), nimaš ne videza za "med svet", medtem ko "je za doma" čisto vse dobro... Vendelina jr. |
Rihtanje za posebne priložnosti meni nikoli ni preveč "teknilo". Pa naj gre za porcelan na mizi, brisače v kopalnici ali pa za obleko in make-up, ko sem doma. Za doma so čisto dobre kavbojke (zdaj bodo izgleda spet moderne ta strgane) in pulover izpred dveh let ali obleka za poleti. Vsekakor sem tudi doma tako zrihtana, če hočemo temu tako reči, da lahko grem na hitro v trgovino brez preoblačenja in ne da bi koga prestrašila. Še huje, se bala, da bi koga srečala. ![]()
Problem je bolj v tem, da smo Slovenci zelo skopi s komplimenti, ko bi jih res morali deliti. Kot da bi ti komu škodili.
kozamurnik, kozamurnik, nič ti ne razumeš ( pa še kdo tudi ) to so sedaj novi trendi v oblačenju, enako si oblečen doma in v javnosti, temu rečejo " public comunication dresisng ". Sliši se komplicirano a je pravzaprav čist enostavno: oblačimo se doma in v javnosti enako, ker to izboljšuje medsebojno komuniciranje med neznanci, pravzaprav zmanjšuje odtujenost. A si predstavljaš, pride Vendy v opero, pa je nezna soseda ogovori: oo, vi ste pa danes jedli lignje. Kako pa veste, vpraša Vendy. Ja, en kolobar se vam je zataknil za broško ( saj veste kako znajo bit živahni lignji pri praženju ). Vendi sname kolobar in ga poje, pa nadaljuje komunikacijo: Vi ste pa jedli krvavice? Kako pa veste, vpraša neznanka. Ja, ko ste krvavico prebodli z vilico, vam je špricnulo čez prsa. Predstava se začne, Vendy voha in voha, proti koncu libreta več ne zdrži, pa se obrne proti drugi sosedi in vpraša: oprostite, a je vam doma čebula zagorela. Ne, odvrne soseda, golaž se mi je zasmodil. Eto, zato public communications..........
ežojIn tudi ne vem, kje ste našli nališpane, napleskane, neumne do onemoglosti, vase zagledane in od kozmetike zastrupljene ljudi?
jasna| ežoj je napisal/a: |
kozamurnik, kozamurnik, nič ti ne razumeš ( pa še kdo tudi ) to so sedaj novi trendi v oblačenju, enako si oblečen doma in v javnosti, temu rečejo " public comunication dresisng ". Sliši se komplicirano a je pravzaprav čist enostavno: oblačimo se doma in v javnosti enako, ker to izboljšuje medsebojno komuniciranje med neznanci, pravzaprav zmanjšuje odtujenost. A si predstavljaš, pride Vendy v opero, pa je nezna soseda ogovori: oo, vi ste pa danes jedli lignje. Kako pa veste, vpraša Vendy. Ja, en kolobar se vam je zataknil za broško ( saj veste kako znajo bit živahni lignji pri praženju ). Vendi sname kolobar in ga poje, pa nadaljuje komunikacijo: Vi ste pa jedli krvavice? Kako pa veste, vpraša neznanka. Ja, ko ste krvavico prebodli z vilico, vam je špricnulo čez prsa. Predstava se začne, Vendy voha in voha, proti koncu libreta več ne zdrži, pa se obrne proti drugi sosedi in vpraša: oprostite, a je vam doma čebula zagorela. Ne, odvrne soseda, golaž se mi je zasmodil. Eto, zato public communications.......... ežoj |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pekoče piščančje perutničke

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom