| Vendelina jr. je napisal/a: |
| In če bi se v receptih namesto štrudlov in štrudljev pojavljali zavitki in namesto muffinov, maffinov in mafinov kolački....bi bil to prvi korak v veščini uporabe boljše slovenščine. Vendelina jr. |

Biskvit s slivami
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| In če bi se v receptih namesto štrudlov in štrudljev pojavljali zavitki in namesto muffinov, maffinov in mafinov kolački....bi bil to prvi korak v veščini uporabe boljše slovenščine. Vendelina jr. |
Bannanna, hvala, ker si se vrnila na prvotno temo, sme že imela v mislih, da bi to napisala, vendar sem čakala na druge![]()
Dejmo govorit o receptih no, jaz se grebem, da bo tema pristala med večno maldih![]()
Lepo vas prosim Slovnica???????? Kaj ima veze s hrano?
Se pravi, vsi moji recepti,
ki vsebujejo pašto, bi morala dati popravek v Uredništvu in napisati državo izvora Italija? Mamf in fresh a sem prav razumela?
Anamarija ![]()
| anamarija1 je napisal/a: |
Lepo vas prosim Slovnica???????? Kaj ima veze s hrano? p>
Anamarija [srecen] Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 30.dec 2009 07:32 |
![]()
| kozamurnik je napisal/a: | ||
|
Dej, dej ne bodi huda no, jaz tako razmislim, če ti uspe spraviti skupaj dober obrok, si srečen in vsi so srečni a ni tako? Torej je prisotna dobra volja. Si okrogel in vedno nasmejan![]()
Pri slovnici pa je bojazen, da zboliš, če jo preveč obvladaš. Za obvladati slovnico nimaš časa kuhati in ker nimaš časa kuhati si suh in slabe volje![]()
A bo šla razlaga?
Anamarija| anamarija1 je napisal/a: |
| Pri slovnici pa je bojazen, da zboliš, če jo preveč obvladaš. Za obvladati slovnico nimaš časa kuhati in ker nimaš časa kuhati si suh in slabe volje A bo šla razlaga? Anamarija [srecen] |
Kozamurnik, vedno se bom vtikala in spotikala, če bo ime recepta narobe napisan, to pa se mi zdi, da je najmanj kar lahko storimo, da se potrudimo, sicer se jaz trudim 5 let, če bi se vsak tako trudil, morda bi bilo več prijaznosti do sočloveka!
Anamarija ![]()
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 30.dec 2009 10:38
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 30.dec 2009 10:40
Kozamurnik, vedno se bom vtikala in spotikala, če bo ime recepta narobe napisan, to pa se mi zdi, da je najmanj kar lahko storimo, da se potrudimo |
Lepo vas prosim Slovnica???????? Kaj ima veze s hrano? |
Zdaj se pa odloči ![]()
Anamarija - kakšno stran nazaj sem napisala, da se mi zdi, da bi se ti mal kregala. Danes pa se mi zdi, da si mal sama s seboj skregana - žal.
rrr
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Sadne rezine s slivami