Mehčalec vode
| zzak1977 je napisal/a: |
| Filter smo imeli doma na preizkusu in dejansko deluje, pa sem precej nejeveren kar se tiče teh stvari. Družinski član ima precej pomarančasto kožo in se je stanje popravilo, ko smo ga vrnili, je bilo spet kot prej. zzak1977 |
Pa je vedel, da ste filter vrnili? Kaj morem, ....sem bolj na liniji z ežojevim mnenjem pač.
| zzak1977 je napisal/a: |
| Konec koncev je placebo zelo koristna stvar. |
Proxima, pogrešala sem te. Samo, da si še tu. ![]()
![]()
Mamamia
Mogoče komu pomagam z mojimi izkušnjami glede magnetnega mehčalca vode. Mi imamo magnetni mehčalec vode Ekommag in smo zelo zadovoljni. Za primer prej sem morala čistiti steklo na tuš kabini enkrat na mesec, sedaj ko imamo Ekommag pa samo enkrat na pol leta. S pomivalnega korita in umivalnika se pa nanokristali kar obrišejo z vlažno krpo. Še na kraj pameti mi ne pride, da bi morala čistila vodni kamen z agresivnim cilitom.
Šurdašurde se nisi včlanila zaradi reklame :D
| Šurda je napisal/a: |
Še na kraj pameti mi ne pride, da bi morala čistila vodni kamen z agresivnim cilitom.
|
Men tud ne. Jaz kar kis gor fliknem.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pekoče piščančje perutničke

Nacho čips gostija