Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Oglas, kjer prodajate RABLJEN artikel. En komad. Ne z namenom ustvarjanja dobička. Bom v SSKJ pogledal če obstaja definicija, kaj je mali oglas. Sem mislil da človek intuitivno loči mali oglas od komercialnega oglasa
Bomo v prihodnje specificirali kaj je mali oglas v pravilih KulSlo, velja?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jaz pa mislim, da bi lahko male oglase ukinil, pa ne bi bilo nobene dileme več... Tisti, ki želi kaj prodati, bo dal oglas na Bolho ali kaj takega, Kulinarika pa je za druge stvari, ane :))
jasnanoma: Saj v tem je težava, cele diskusije po forumih (ne le našem) vodijo in manipulirajo prodajalci. Jaz sploh nisem proti oglasom, ampak da se ve kaj je oglas in kaj ni. In da se oglas ustrezno plača in označi. Te forumske komunikacije s samim seboj so pa zelo grdo zavajanje potrošnikov.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenijekrusi12345 oz. marusa789 sta zaradi prikritega oglaševanja izločena iz našega foruma, prijavo zaradi kršenja pravil pa smo podali tudi njegovemu (njenemu) internet ponudniku na T-2. Zopet je šlo za zavajanje potrošnika v smislu... videl sem trgovino kako je fina (obvezen link)... danes prijavljena, z željo "obogatiti" naš forum. Hvala lepa. Take stvari nam jemljejo ogromno časa, ki bi ga lahko porabili za izboljšanje storitev. Proti temu se bomo aktivno in z vso močjo borili še naprej, zato vas ponovno prosim, zaradi nas, vas in 99.99% poštenih obiskovalcev, da s početjem prenehate.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Pivski kruh