| kafetarca je napisal/a: |
| Ja, ja, da obstajajo "montlčki" za mikser, vem, sem videla na ameriškem e-bayu |
Meni se zdi pa mešalnik tako lep, pa ne samo ta od kafetarce, da se mi ga zdi škoda pokrivati s čemerkoli.
| kafetarca je napisal/a: |
| Ja, ja, da obstajajo "montlčki" za mikser, vem, sem videla na ameriškem e-bayu |
Meni se zdi pa mešalnik tako lep, pa ne samo ta od kafetarce, da se mi ga zdi škoda pokrivati s čemerkoli.
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Meni se zdi pa mešalnik tako lep, pa ne samo ta od kafetarce, da se mi ga zdi škoda pokrivati s čemerkoli. Vanja |
Tako ja, Vanja nisi razumela....jaz sem se čisto "zgrozila", da bi ga prokrila:)
Sabina kupila sem ga v ID doma, al nekaj takega....stal pa je 570 evrov. Poleg so bili trije nastavki (za semtano in beljak, za razna peciva in za kruh). V decembru je bila akcija, da ob nakupu dobiš tudi stekleno posodo ali posodo za sladoled. Ker jih je zmanjkalo (posod), jo dobim januarja. Kaj dosti več pa ne vem, ti povem, ko se bom spet oglasila pri njih.
amelie3
KitchenAid meša testo za kruh zelo, zelo enostavno. Enako je s ta močnim Bosh-em, z drugimi pa nimam izkušenj.
Sabina, saj so ti drugi odgovorili. Jaz pa kruha še nisem mešala, ampak resnično dvomim, da jamra :)
amelie3Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Domači sladoled za vroče poletje