POROČILA SE BO PRIJATELJICA, KI ŽIVI S PARTNERJEM ŽE NEKAJ LET. BOM PRIČA.. POROKA PA BO ZELO DISKRETNA, KA PODARITI?
moje punce
POROČILA SE BO PRIJATELJICA, KI ŽIVI S PARTNERJEM ŽE NEKAJ LET. BOM PRIČA.. POROKA PA BO ZELO DISKRETNA, KA PODARITI?
moje punce
| mamamia je napisal/a: |
| Na to vprašanje ti pa lahko odgovori le nekdo, ki vas vse pozna. Najprej: kakšne so tvoje finanne zmožnosti, koliko si pripravljena dati za darilo? Kaj prijateljica sploh potrebuje, s čim bi jo razveselila? To so osnovna vprašanja, ki terjajo odgovor, a ga na morejo dati tisti, ki vas ne poznajo.Kaj pa če se pogovoriš s prijateljico, vprašaš njene starše?Mamamiamamamia |
Dons pa mamamia same dobre strelja ![]()
. To sicer itak vedno. Pod tole se tudi jaz podpišem....
moje punce, daj prosim uporabljaj male črke, Samo velike je zelo težko čitat, poleg tega pa na internetu pomenijo, da kričiš. Me smo pa taaakoooo prijazne.
No, skoraj vedno, ![]()
![]()
No, take teme odprem zato, da preberem Vendelinin komentar. Kot vedno, me tudi zdaj ni razočarala. ![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Jagodni cmoki z makovim sladoledom