Kakšno tožarjenje neki, za božjo voljo...... Vsak se ima pravico IN dolžnost postaviti za svoje pravice in za enakopraven odnos do vseh na delovnem mestu. Seveda je prava pot najprej nadrejeni, če ne bi bilo posluha, pa naslednja instanca.....
Kakšno tožarjenje neki, za božjo voljo...... Vsak se ima pravico IN dolžnost postaviti za svoje pravice in za enakopraven odnos do vseh na delovnem mestu. Seveda je prava pot najprej nadrejeni, če ne bi bilo posluha, pa naslednja instanca.....
| Mojca32 je napisal/a: |
| Upam pa tudi, da bodo znižali dneve dopusta na polovico za take, ki delajo samo 4 ure. Mogoče se sliši kruto, vendar tudi ti se bolj utrudiš ko si v službi 8 ur. Mojca32 |
Zadeva je zelo jasna, v gospodarstvu se kaj takega prav gotovo ne bi zgodilo. Kot je napisala Lipa je že število dni dopusta , ki ga ima zelo nenormalno.Toliko ga nimajo niti medicinske seste ki delajo na intenzivni, ali na dializi( te dve varijanti poznam).
Prijatelici, ki dela v privat zdravstvu, je sama šefica odredila delo 3 x tedensko po 8 ur, ker ji ne misli plačevati 5 x malice in prevoza. Ker gre denar iz njenega računa je zelo hitro izračunala kako in kaj.
Sicer tudi moj mož dela v javni upravi, pa ima na 20let delavne dobe 32 dni dopusta.( dopust na pogoje dela in dopust na otroke se drug drugega izključujeta- tako mu je bilo povedano)
Tako, da 35 dni ????
Ampak to je že druga tema in sem malce zasmetila.Baje je pa zadeva že rešena tako, da
Adijo.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolka v srajčki

Cvetačna juha s popečenim kruhom