![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
Se podpišem pod tole. Aja, pa moji so seveda najboljši, iz čiste govedine.
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 22. 2009 15:52 |
Ja, se podpišm tudi jaz. Le da so MOJI najboljši ![]()
![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
Se podpišem pod tole. Aja, pa moji so seveda najboljši, iz čiste govedine.
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 22. 2009 15:52 |
Ja, se podpišm tudi jaz. Le da so MOJI najboljši ![]()
| mamamia je napisal/a: |
| Z VanjoUSA pa ne debatiramo, tisto so goveji svaljki .... |
Jaz pa v ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spoštovani ( kulinarični ) tovariš hedonist, saj imaš prav, ljuba nam ( kulinarična ) tovarišica Vendelina se večkrat obnaša tako , kot praviš, vendar, tvoje reagiranje nekako kaže, da tokrat ima precej prav.
.
Pa glede balkana in kranjskih klobas: pred enimi 47-imi leti, v srcu Balkana, v mestu kje sem živel, so odprli nekaj lokalov tipa Fast Food, rekli so jim " gril ". Pekli so piščance in kranjske klobase. Če si kupil par klobas, to je bilo res za prste polizat. S časom se je vse skupaj nekam sfižilo: piščanci kot piščanci, kranjske klobase so postale čist nevžitne, večkrat se je zgodilo, da si imel " prebavne motnje " če si kaj takega zaužil. Tudi sedaj je prava loterija, kakšno klobaso boš kupil, a bo to užitno ali ne. Jaz to rešujem tako, da sploh ne kupujem. To je pa res škoda, za nacionalno jed ( podobno je tudi s pečenicami ), poglejte kaj so italiani naredili od pizze ali španci od paelle.
No, sedaj tudi jaz fejst zasmetim temo ( kot, da tega od mene niste vajeni ).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Pašta s pivom in slanino