Medved v kletki

neznan uporabnik

16. jan 2010 10:02

Je kaj novega? Sicer je res, kva me pa briga!? Ampak nekako me začenja motiti razlika med načelnim in konkretnim.. Načelno vse štima. Konkretno smo pa tam! japaja Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 16. 2010 10:22

saberty  

član od: 11.7.2011

sporočila: 1

11. jul 2011 14:44

Pozdravljeni!

 

Mene je ta nesrečna situacija z medvedkom tudi zelo zmotila. Najprej nisem vedela, da se kaj takega lahko še dogaja v naši prečudoviti pravni državici. Mislim zakaj za vraga imamo zakone? Vem, da je tematika že stara, vendar me zanima kaj se je zgodilo pri hedonistu. Kako je šlo z pravno- zakonskimi akti, procesnimi postopki in pisanje predpisov, prošenj, zahtevkov..itd... Ali ni res prav ničesar kar lahko storimo?

LP

 

saberty

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

13. jul 2011 10:08

Ja zadeva se je slabo končala, za medveda , seveda. Vsi,ki bi morali ukrepati in ki imajo polna usta najrazličnejših fraz o varovanju in zaščiti živali ter njihovih pravic si raje zatisnijo oči in počakajo da se stvar poleže. Žal je temu tako in dokler bo sistem deloval na tak način se seveda ne bo nič spremenilo. Moram reči, da sem kar nekaj časa delal na tem primeru vendar je bilo vse kot bob ob steno. Pri tem sem obrnil marsikateri telefon, izkoritsil take in drugačne veze a ni šlo. Žal. Edino kar lahko storim je, da v to gostilno nikoli več ne grem bilo bi pa fino, če tja ne bi hodili tudi drugi ampak vem,da je tako razmišljanje nova utopija.

Upam kolega/ca Saberty, da sem ti vsaj delno odgovoril .

lp

hedonist

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti