Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Mene pa zanima, kako je mikrob preživela noč... v tisti sobi menda ne??? ![]()
Sem že enkrat pobegnila iz hotela prav zaradi kuščarja v sobi... spakirala sem še nekako, da bi pa spala tam?!!
Nasja| japaja je napisal/a: |
| Se mi zdi, da bo krokodilček še kar nekaj časa pri vas doma. Kako mu boste pa dali ime? japaja |
Zanesljivo nisem pripravljena deliti prebivališča z nobenim kuščarjem. Ne glede na barvo in poreklo. Tudi z nobeno mišjo.
Sem prislijena prenašati vse hitronogarje ( Rimljanka, zdaj pa sem te), ki lazijo v moje podstrešno stanovanje. Zlasti ne tistih, ki delajo nenaročeno pajčevino, suhih južin, ob katerih mi zastaja dih.
Tulim pa samo ob velikih, zelenih kobilicah. In v tem me je težko preseči.
Se pa spomnim zgodbe s čveka, v kateri je Lisicka lovila skakače.
F r i n a| bannanna je napisal/a: |
| a to, s tuljenjem se da prepodit kobilce al zakaj tuliš? bannanna_v_slo ;) |
DA pride pomoč....
F r i n aMamamija pri nama čriček definitivno ni crknil, poročne hlače, ki so ostale po poroki na omai pa so konec vzele in romale v kanto. Se jih je tako lotil, da jih tudi v kratke hlače nismo mogli predelati.
Tako, da bi ga jaz definitivno čim prej ulovila in spustila nazaj v naravo. Brala sem, da lahko čriček kar precej škode naredi.
marelica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom

Polnjene paprike